🍪 Táto webová stránka používa súbory cookie, aby sme vám zaistili čo najlepší zážitok z našej webovej stránky. Viac informácií nájdete v Zásadách ochrany osobných údajov
🎉 Prihláste sa na odber newslettra a ušetrite 10%
UK SK

Nápoje KOMBUCHA vs SODA - hlavné rozdiely.

Aké sú hlavné rozdiely medzi Kombucha a tradičnými nealkoholickými nápojmi je jedným z najbežnejších otázky. S pomocou našej odborníčky na výživu Mafaldy Rodrigues de Almeida túto tému preskúmame.

Pravidelná konzumácia nealkoholických nápojov je už dlho spojená s väčším rizikom vzniku nadváhy, obezity a následne aj možnosti rozvoj chronických ochorení, ako je cukrovka, kardiovaskulárne ochorenia alebo rakovina. Je to preto, že nealkoholické nápoje sú bohaté na jednoduché cukry a z nutričného hľadiska nemajú žiadnu výhodu – sú to, čomu sa hovorí nutrične nízkohustotné potraviny. Aj keď sa rozhodnete pre verziu s nulovými cukrami a nulovými kalóriami, v nealkoholickom nápoji nie je žiadna zložka, ktorá vyživuje naše telo alebo prináša úžitok nášmu zdraviu.

Na druhej strane, fermentované nápoje silné>, ako napríklad GUTsy Captain Kombucha, sú spojené so zdravotnými výhodami, ako sú napr. diverzifikácia črevnej flóry, o ktorej je známe, že prináša výhody pri prevencii tých istých chronických ochorení, ktoré sa zvyšujú pri pravidelnej konzumácii. nealkoholických nápojov. Dá sa to vysvetliť tým, že fermentované nápoje majú nízky obsah cukru a na rozdiel od nealkoholických nápojov sú nutrične veľmi bohaté, pretože obsahujú živé prospešné baktérie, antioxidanty, vitamíny, organické kyseliny a sú to nápoje bez syntetických cukrov, konzervantov a umelých farby. GUTsy Captain Kombucha má aj verziu Zero Sugars and Zero Calories, ktorá vám umožňuje užite si všetky tieto výhody bez kalorického príjmu. V tomto článku si môžete pozrieť ďalšie výhody Kombuchy.

Odôvodnenie rozdielu v cene medzi Kombuchou a nealkoholickým nápojom spočíva v týchto bodoch, na ktoré sme sa zamerali. GUTsy Captain Kombucha nie je len nápoj, je to fermentovaná potravina, ktorú keď zaradíme do našej každodennej stravy, vyživujeme naše črevá a následne aj naše zdravie a celkovú pohodu.

GUTsy Captain Kombucha je teda skvelá alternatíva k pitiu nealkoholického nápoja, pretože okrem všetkých s ním spojených výhod chutí vynikajúco! Chutné, zdravé a s priaznivými účinkami pre zdravie? Áno, je to možné. Vyskúšajte to ešte dnes.

Skúšali ste tieto?

© 2023 GUTsy Captain UK Shop. All rights reserved.Payment Methods
pixel