🍪 Táto webová stránka používa súbory cookie, aby sme vám zaistili čo najlepší zážitok z našej webovej stránky. Viac informácií nájdete v Zásadách ochrany osobných údajov
🎉 Prihláste sa na odber newslettra a ušetrite 10%
UK SK

GUTsy Captain Kombucha Zero Passion Fruit – Cena za najlepší produkt pre zdravie čriev na Healthy Awards 2021

Máme o dôvod viac na oslavu! GUTsy Captain Kombucha Zero Mučenka získal cenu za najlepšie zdravie čriev Produkt na Healthy Awards 2021.

Toto ocenenie je ďalším uznaním kvality a hodnoty našich nápojov a potvrdením našej Kombuchy ako zdravej, prírodnej a biologickej alternatívy, plnej zdravotných výhod a bez kompromisov lahodnú chuť, ktorú navrhujeme.

V tomto článku vysvetľujeme dôležitosť zdravia čriev a úlohu fermentovaných potravín, ako je Kombucha.

Aký je význam udržiavania dobrého zdravia čriev?

Pravdepodobne ste už počuli niečo ako „Keď dobre funguje črevo, funguje dobre aj celé telo“. Okrem všetkých tráviacich funkcií je črevo spojené s mnohými ďalšími funkciami, ako je imunitný systém, produkcia hormónov, pocit pohody a mnohí ho považujú za „druhý mozog“.

Veľa z toho zložitosť je spôsobená prítomnosťou črevnej mikrobioty. Črevná mikrobiota je názov pre súbor mikroorganizmov, ktoré obývajú črevo. V skutočnosti sa odhaduje, že v našom tele je 10x viac mikroorganizmov ako v ľudských bunkách a že počet prítomných druhov sa pohybuje od 300 do 500. Prítomnosť a rovnováha týchto mikroorganizmov je rozhodujúca pre udržanie zdravia čriev a následne aj celkovej pohody. .

Aká je úloha Kombucha?

Kombucha je probiotický nápoj, ktorý je plný baktérií a prospešných živých organizmov, ktoré pomáhajú udržiavať rovnováhu črevnej mikroflóry. V dôsledku toho prinesú množstvo výhod, ako je uľahčenie trávenia, regulácia črevného tranzitu, posilnenie imunitného systému, zlepšenie nálady a pohody.

A práve v tejto oblasti GUTsy Captain Kombucha Zero Mučenka vyhrala. S nulovými cukrami, nulovými kalóriami, lahodné a plné živých baktérií. Dobré pre vaše črevá, dobré pre vás!

Už ste to niekedy zažili? Povedzte nám, čo ste cítili!

#Mind the Gut

Skúšali ste tieto?

© 2023 GUTsy Captain UK Shop. All rights reserved.Payment Methods
pixel