🍪 Táto webová stránka používa súbory cookie, aby sme vám zaistili čo najlepší zážitok z našej webovej stránky. Viac informácií nájdete v Zásadách ochrany osobných údajov
🎉 Prihláste sa na odber newslettra a ušetrite 10%
UK SK

Ako sa vysporiadať s vianočnými excesmi? Zoznámte sa s radami našich odborníkov na výživu!

Vianoce sú obdobím, kedy, vo všeobecnosti, zdravé stravovanie končí ako posledné. Je známe, že deň excesov nemá prakticky žiadny význam pri udržiavaní dobrých stravovacích návykov a výsledkov, ktoré chcete dosiahnuť. Problém je však v tom, že mesiac december má veľa sviatočných dní – Štedrý večer, Vianoce, Silvester – ktoré často vedú k excesom. Zoznámte sa s tipmi našej odborníčky na výživu Mafaldy Rodrigues de Almeida, ako sa vysporiadať s vianočnými excesmi.

1 – Nerobte prehnané obmedzenia ani extrémne detoxy, jednoducho sa vráťte k bežnej vyváženej strave.
< br>2 – Zvýšte spotrebu výživných potravín, ako je okrem iného ovocie, zelenina, orechy a semená.

3 – Zahrňte do svojho jedálnička fermentované potraviny, ako napríklad GUTsy Captain Kombucha alebo GUTsy Captain Water Kefir. Fermentované potraviny vám pomôžu udržať si zdravú črevnú mikroflóru, vyprázdňovať sa, pri trávení ťažšieho jedla alebo ako lahodná a zdravá alternatíva.

Vedeli ste, že 62 % našich spotrebiteľov uvádza, že pravidelná konzumácia GUTsy Captain Kombucha im pomohla cítiť sa menej nafúknutí a že 76,6 % uvádza zlepšenie ich celkovej pohode*?

4 - Snažte sa vykonávať fyzickú aktivitu každý deň, aj keď je to 30 minút chôdze!

Povedzte nám, ako vám GUTsy Captain Kombucha pomohol?

MIND THE GUT


*Výsledky prieskumu uskutočneného so 145 spotrebiteľmi GC Kombucha v Portugalsku a Španielsku.

Skúšali ste tieto?

© 2023 GUTsy Captain UK Shop. All rights reserved.Payment Methods
pixel