🍪 Táto webová stránka používa súbory cookie, aby sme vám zaistili čo najlepší zážitok z našej webovej stránky. Viac informácií nájdete v Zásadách ochrany osobných údajov
🎉 Prihláste sa na odber newslettra a ušetrite 10%
UK SK

Čo je a ako Kombucha konzumovať? - Poznať odpovede na najčastejšie otázky.

Kombucha je tu viac ako len módny nápoj! V skutočnosti sa dokonale hodí pre vaše zdravie.

S pomocou našej odborníčky na výživu, Mafalda Rodrigues de Almeida, odpovedáme v tomto článku na hlavné otázky o Kombuche a jej konzumácii.



1 – Čo je Kombucha?

Kombucha je staroveký nápoj, ktorý je v Číne známy ako „elixír nesmrteľnosti“. Vyrobené zo 100% prírodných surovín, zahŕňame len tie najčerstvejšie, najzdravšie a najchutnejšie príchute. S hrdosťou dodržiavame pôvodnú čínsku receptúru: používame len kvalitné prírodné suroviny, zelený čaj fermentovaný čistým organickým trstinovým cukrom a vlastnú kultúru živých baktérií a kvasiniek. Takto získame 100% autentickú kombuchu, ktorá chutí výborne. Čisté, ale chutné. Predkovia, ale jedinečná. Šumivé, ale osviežujúce. Najlepší nápoj, ktorý vám pomôže stať sa kapitánom šťastného, ​​zdravého a naplneného života.



2 - Ako mám užívať Kombuchu a aká je odporúčaná denná dávka?< /strong>

Kombucha je skvelý nápoj, ktorý môžete zaradiť do svojej rutiny vďaka mnohým zdravotným benefitom, s ktorými je spojená.

Ideálny čas na pitie fermentovaných nápojov, ako je Kombucha a vodný kefír, je ráno nalačno, aby sa zabezpečilo, že baktérie ostanú živé aj na konci celého tráviaceho procesu. Môžu a mali by sa však piť kedykoľvek počas dňa, či už ako zdravá desiata, alebo aj keď skonzumujete ťažké jedlo, ktoré je ťažšie stráviteľné.

Pokiaľ ide o odporúčanú dennú dávku, neexistuje štandardná dávka a vždy by ste mali experimentovať a prispôsobiť sa svojmu telu a chutiam. Pripúšťa sa však, že všetky výhody môžeme získať pitím 250 až 300 ml denne.

Tip, pite čerstvé!



3 - A na čo je Kombucha? Aké sú výhody užívania Kombuchy?

V predchádzajúcom článku sme opísali 6 výhod konzumácie kombuchy každý deň.

V súhrne: Kombucha je považovaná za probiotický nápoj s pozitívnym vplyvom na zdravie čriev a tým aj na celkovú pohodu. Pomáha regulovať črevný tranzit, je prospešný pre imunitný systém, podporuje trávenie, zvyšuje energetickú hladinu, podporuje chudnutie a iné. 



4 – Aký je rozdiel medzi GUTsy Captain Kombucha a GUTsy Captain Kombucha Zero?

GUTsy Captain Kombucha ZERO je lahodná a 100% autentická Kombucha vyrobená v Portugalsku, s nulovým cukrom, NULA kalóriami a sýta živých baktérií. Nový rad GUTsy Captain Kombucha s nulovým cukrom je tiež vyrobený tradičným spôsobom, s použitím iba 100% prírodných a organických ingrediencií. V skutočnosti používame rovnaké ingrediencie ako naša tradičná rada kombuchy. Rozdiel je v tom, že v Kombucha Zero prebieha dlhšie kvasenie, kým sa všetok cukor nerozloží a zostane... nula cukrov.


Ak máte ďalšie otázky, kontaktujte nás na < a href="mailto:%20shop@gutsycaptain.pt" title="shop@gutsycaptain.pt">shop@gutsycaptain.pt.

Skúšali ste tieto?

© 2023 GUTsy Captain UK Shop. All rights reserved.Payment Methods
pixel