Semifrio s Kombuchou? Samozrejme áno! Tento recept je ideálny na zdravší a chutnejší dezert. Vyskúšajte to a povedzte nám, čo si o tom myslíte!
Prísady na základ:
- 1 šálka datlí bez kôstok
- 1 šálka ovsených vločiek
- štipka soli
Prísady na náplň:
- 1 šálka kešu orieškov, predtým namočených
- 1 plechovka kokosového mlieka, tuhá biela časť
- 1 šálka GUTsy Captain Kombucha Raspberry
- 1 šálka malín
- 1/2 šálky vykôstkovaných datlí
- 1/4 šálky agáve
Príprava:
1 - V kuchynskom robote rozdrvte datle s ovsenými vločkami a štipkou
soli, kým nezískate hrubú múku.
2 - Stlačte vo forme, aby ste vytvorili základ Semifrio a rezervujte.
3 - Teraz na prípravu plnky spojte všetky ingrediencie v kuchynskom robote a
všetko miešajte niekoľko minút, kým nezískate krémová a homogénna zmes.
4 - Náplň nalejte do formy so základom.
5 - Semifrio vložte do mrazničky aspoň na 4 hodiny stuhnúť.
< br>
Ozdobte ďalšími malinami a môžete jesť!
Vychutnajte si jedlo.Skúšali ste tieto?