🍪 Táto webová stránka používa súbory cookie, aby sme vám zaistili čo najlepší zážitok z našej webovej stránky. Viac informácií nájdete v Zásadách ochrany osobných údajov
🎉 Prihláste sa na odber newslettra a ušetrite 10%
UK SK

Ako dlho musím piť Kombucha alebo vodný kefír, kým pocítim výsledky?

Jednou z najčastejšie kladených otázok je, ako dlho potrebujete piť GUTsy Captain Kombucha alebo Vodný kefír, než pocítite výhody. V tomto článku nájdete odpoveď našej odborníčky na výživu Mafaldy Rodrigues de Almeida.

Vždy sa líši podľa cieľa a tiež podľa toho, ako často pijete.

Väčšinou sa to podarí okamžite aj dlho -termínové účinky. Ak máte nejaké ťažkosti počas trávenia, pitie GUTsy Captain Kombucha alebo vodného kefíru vám okamžite ukáže veľký rozdiel. Skúste ho vypiť po ťažšom jedle.

Pokiaľ ide o imunitný systém, metabolizmus, pohyby čriev, náladu, koncentráciu a ďalšie účinky, môže trvať týždeň alebo viac, kým pocítite nejaké výsledky, v závislosti od denného príjmu z týchto nápojov.

Ideálny čas na pitie fermentovaných nápojov ako Kombucha a Vodný kefír je ráno nalačno, aby sa zabezpečilo, že baktérie ostanú na konci celého tráviaceho procesu nažive. Pravdou však je, že v každom čase je to prínos dobrých vecí pre náš organizmus.

Povedzte nám, ako vám GUTsy Captain zlepšil život.

#MINDTHEGUT

Skúšali ste tieto?

© 2023 GUTsy Captain UK Shop. All rights reserved.Payment Methods
pixel